Skip to main content

TopParken is toonaangevend in de Nederlandse recreatiebranche. Met meer dan vijftig vakantieparken verspreid over Nederland biedt TopParken onvergetelijke vakantie-ervaringen. De vakantieparken zijn strategisch gelegen in prachtige natuurlijke omgevingen, vanaf de kust tot aan de Veluwe, waardoor gasten kunnen genieten van rust, ruimte en natuur. Accommodaties variëren van luxe villa’s tot comfortabele chalets, en gasten profiteren van moderne voorzieningen en uitstekende service. TopParken richt zich op duurzaamheid en respect voor de natuur, wat bijdraagt aan de charme van hun parken. Of het nu gaat om een ontspannen weekendje weg of een langere vakantie, TopParken biedt de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke Nederlandse vakantie-ervaring.

Voor de verfijning en modernisering van hun merkbeeld kwam TopParken bij Animatiebrouwerij terecht voor de videoproductie van een nieuwe logo animatie. De nieuwe logo animatie moest meer in de buurt komen van hun kernwaarde, namelijk ‘het creëren van waardevolle herinneringen’. Animatiebrouwerij heeft al ruim 50+ unieke logo animaties op haar naam staan, die nu nog dagelijks in videoproducties worden gebruikt. Daarom was dit een aanvraag waar wij graag mee wilde helpen.

Na de eerste online meeting hebben we alle wensen, ideeën en behoeften op in kaart gebracht. Op basis daarvan hebben wij een interne meeting ingepland met onze animatie team om drie verschillende animatie stijlen te bedenken die wij in de vorm van een stijlvoorstel aan de klant hebben gepitcht. Eén van de stijlen sprak direct bij hen aan en zorgde gelijk voor enthousiasme en aanvullende ideeën. Op basis daarvan hebben we een eerste logo animatie versie gemaakt, de muziek en sound effects toegevoegd en na ontvangst van hun feedback de final versie opgeleverd.

De animatie, die 10 seconden duurt, begint met het vertrouwde TopParken-logo dat rustig verschijnt. Vervolgens komt de logo animatie tot leven met subtiele bewegingen die de natuurlijke schoonheid van de parken weerspiegelen, zoals wuivende bomen en kabbelend water. De kleuren en typografie van het logo zijn volgens het huisstijl handboek waardoor perfect bij de huidige huisstijl past.

Hieronder het resultaat voor het logo als intro animatie en als outro animatie.