Skip to main content

Just Eat Takeaway is een toonaangevend internationaal online maaltijd bezorgingsplatform dat wereldwijd mensen met hun favoriete gerechten verbindt. Just Eat Takeaway (JET), in Nederland bekend van Thuisbezorgd, biedt een breed scala aan culinaire keuzes en restaurants in meer dan 20 landen. JET streeft naar naadloze bestelervaringen via hun gebruiksvriendelijke app en website, waardoor klanten eenvoudig maaltijden kunnen bestellen en volgen. Just Eat Takeaway blijft groeien en innoveren, waardoor het de marktleider blijft in de wereld van online maaltijdbezorging.

Vanwege de internationale focus JET stond het internationale concern voor een uitdaging bij het delen van waardevolle kennis en ervaring tussen verschillende landen en kantoren. Daarom zochten ze naar een videoproductiebedrijf dat hen kon helpen bij het maken van een bedrijfsfilm laten maken.

Na verschillende online meetings hebben wij een creatief videoproductie concept uitgewerkt waarbij zes sales professionals geïnterviewd en gefilmd zouden worden voor een iconische muur op het Just Eat Takeaway hoofdkantoor in Amsterdam. Daarnaast hebben we gekozen voor geanimeerde titelschermen in kenmerkende JET huisstijl en artwork. Deze titelschermen werden vervolgens gecombineerd met telkens een interview vraag.. In totaal hebben we zes sales professionals mogen interviewen en vragen naar praktijkvoorbeelden. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om hun antwoorden in beeld, als losse titel animatie, uit te lichten of op te sommen. Op die manier zijn de video’s niet alleen interessant, maar ook leuk om naar te kijken en zullen de vragen en antwoorden nog beter onthouden worden. Het animatie deel hebben wij ontwikkeld in samenwerking met onze animatie tak: Animatiebrouwerij.

De interne bedrijfsfilms zijn echter alleen voor JET werknemers bedoeld en mogen wij dus niet openbaar vertonen. Daarom hebben we hieronder enkele afbeeldingen geplaatst die een beter beeld kunnen geven.

JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij
JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij 2
JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij 3
JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij 4
JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij 5
JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij 6
JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij 7
JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij 8
JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij 9
JT Bedrijfsfilm intern company film Videobrouwerij 10