Skip to main content

Elk jaar organiseert Samsung Benelux een interne meeting waarop alle medewerkers up-to-date worden gebracht van de laatste ontwikkelingen. Dit jaar stonden er een aantal belangrijke onderwerpen op de Townhall agenda die zij graag doormiddel van een interne bedrijfsfilm met het personeel wilden delen.

Na het overwegen van een nieuwsbrief en daarna een presentatie hebben ze uiteindelijk toch besloten om een bedrijfsfilm te produceren. Bij Videobrouwerij hebben wij veel ervaring op dat gebied en daarom besloot het internationale bedrijf een samenwerking aan te gaan.

In slechts anderhalve week heeft ons videoproductiebedrijf, in samenwerking met Jones Lang LaSalle (JLL) en Samsung Benelux, een passend filmconcept bedacht, een kort en bondig (Engelstalig) script geschreven (vanuit ruim 25+ onderzoeksdocumenten), top directie en managementleden gefilmd en vervolgens een bedrijfsvideo geproduceerd in slechts 5 dagen, die in lijn ligt met hun huisstijl en versterkt wordt door allerlei moderne en opvallende animaties, overgangseffecten en motion graphics. Ons team bestond uit een cameraman, regisseur, designer, editor en twee animators.

Omdat het een intern bedrijfsfilm is kunnen we alleen de intro & outro animatie en wat screenshots met u delen.

Sms bedrijfsfilm company film intern 02
Sms bedrijfsfilm company film intern 11
Sms bedrijfsfilm company film intern 05
Sms bedrijfsfilm company film intern 09
Sms bedrijfsfilm company film intern 07
Sms bedrijfsfilm company film intern 12
Sms bedrijfsfilm company film intern 04
Sms bedrijfsfilm company film intern 15
Sms bedrijfsfilm company film intern 08