Skip to main content

Videobrouwerij had het geluk om in opdracht van LeanIX en Wildsmith Productions Ltd een 3-daagse livestream te verzorgen van het evenement LeanIX Connect 2022 in Berlijn te Duitsland. 

Onze team bestond uit een cameraman, een regisseur en een gespecialiseerde livestream expert. Gedurende deze 3 dagen hadden we het genoegen om 34 inspirerende sprekers vast te leggen en live uit te zenden met behulp van drie camera’s en een professionele livestream kit. Deze multicamera live stream trok een wereldwijd publiek van meer dan 2.000 kijkers online. Naast ruim 1.000 bezoekers die  fysiek op het evenement af kwamen.

Verder waren we voor dit evenement 1 dag eerder aangekomen om alles op te bouwen en te testen. Dit nam alle onzekerheden uit de lucht en gaf sprekers de mogelijkheid om hun optreden te oefenenen.

Eén van de hoogtepunten van dit evenement was het opnemen en livestreamen van het discussiepanel die dit evenement afsloot. Hier gingen vier IT experts live vragen beantwoordden die tijdens de livestream binnen waren gekomen. Wat deze discussie panel opdracht bijzonder maakte, was het feit dat onze camerabeelden tijdens de opnames ook op de grote schermen achter de sprekers werden geprojecteerd, zonder zichtbare vertragingen. Het was een technische uitdaging die veel expertise vereiste, maar gelukkig hadden we videoproductie experts in ons team die dit zonder problemen voor elkaar konden krijgen.

Als videoproductiebedrijf kijken wij met trots terug op deze succesvolle samenwerking en het feit dat we hebben bijgedragen aan het wereldwijd delen van waardevolle inzichten en kennis tijdens LeanIX Connect 2022. Het was een onvergetelijke ervaring waar we met veel plezier op terugkijken.