Skip to main content

Uitzendbureau Maandag® heeft Videobrouwerij gekozen als videoproductie partner om de interne bedrijfsevenementen vast te leggen.

Het eerste bedrijfsevenement, ‘Work hard, play harder’, was een uniek bedrijfsfeest dat in het teken stond van: hard werken met plezier. Ons videoproductiebedrijf Videobrouwerij kreeg de eer om dit bedrijfsfeest vast te leggen in de vorm van een aftermovie. Medewerkers van Maandag® konden daar genieten van entertainment, live-muziek, food trucks, een open-bar, (kermis)attracties en nog veel meer. Met onze aftermovie hebben wij de energie van dit bedrijfsfeest proberen vast te leggen. Op die manier konden medewerkers van Maandag® het event achteraf nog een keer herbeleven. 

Het tweede bedrijfsevenement: Talent Awards, was een net gala evenement waarin Maandag® haar waardering toonde voor toegewijde medewerkers. Videobrouwerij werd hiervoor opnieuw gevraagd om een aftermovie te maken en daarnaast ook nog een live stream / video registratie van de volledige prijsuitreiking. Tijdens het gala konden medewerkers genieten van entertainment, live muziek, hapjes en drankjes en uiteraard de betoverende award show.

Doormiddel van onze aftermovie, registratie video / livestream konden medewerkers die er niet bij waren het toch nog terug kijken en medewerkers die er wel bij waren de evenementen nog een keer herbeleven.