Skip to main content

McDonald’s heeft drie interne bedrijfsfilms laten maken door Videobrouwerij om medewerkers op de hoogte te brengen van het nieuwe Utrechtse hoofdkantoor. De 3 bedrijfsfilms: “Get to Know Your City,” “Get to Know Your Building,” en “Get to Know Your Office” bieden een unieke kijk op de Utrechtse omgeving, de vervoersmogelijkheden, de groene voorzieningen in, op en rond het nieuwe pand en geven een impressie van het kantoor na de verbouwing.

Elke bedrijfsfilm heeft een duur van 2 tot 4 minuten en zijn opgenomen door een ervaren cameraman, een regisseur en een drone piloot. Alle beelden konden we twee dagen opnemen. Tevens hadden we erg veel geluk met het mooie weer op die twee dagen.

Wat dit project speciaal maakt zijn de verschillende vormen van storytelling die we hebben gebruikt tijdens deze videoproductie. “Get to know your city” was op basis van een professionele voice-over gemaakt. “Get to know your building” was op basis van een interview met een facility expert binnen McDonald’s. En “Get to know your office” was ingesproken doormiddel van een presentatie tijdens een rondleiding. Daarnaast kregen wij illustraties doorgestuurd van het nieuwe kantoorpand die wij naadloos over de verbouwingsbeelden heen konden animeren, zodat de medewerkers een impressie konden krijgen van de nieuwe kantoor uitstraling.

Omdat het drie intern bedrijfsvideo’s zijn geworden kunnen we helaas alleen stills van de video’s met u delen. Zie hieronder enkele afbeeldingen die een sfeerimpressie moeten geven van ons werk.