Skip to main content

In opdracht van Cream PR en Only for Men hebben wij onlangs acht video podcasts gemaakt voor het herenmode merk “Dutch Dandies”. In deze video podcast reeks gaat Arno Kantelberg met acht bekende Nederlanders in gesprek over herenmode. 

De gasten die deelnamen aan deze video podcast reeks waren niemand minder dan Steffen Morrison, Leo Alkemade, London Loy, Marcel Jansma, Daan Nieber, Arno Rem en Cecile Narinx. Al deze sprekers brachten hun eigen kijk en ervaring op de herenmode-industrie, wat resulteerde in leuke en interessante discussies.

Voor de opname locatie van deze video podcasts werd gekozen voor de iconische Zuidas, te Amsterdam. Het uitzicht vormde dé perfecte achtergrond voor deze diepgaande gesprekken. Ook hadden wij erg veel geluk met het mooie weer die dag.

Een opmerkelijk feit van deze videoproductie was de efficiënte opnamedag. Alles werd namelijk vastgelegd in slechts één draaidag, dankzij onze zelf-regisserende cameraman, drie camera’s en een technische setup die het mogelijk maakte om tijdens de opnames live te schakelen tussen de drie verschillende camera’s. Op die manier stond het verhaal min of meer klaar voor de editor, zodat hij achteraf alleen nog maar wat animaties moest toevoegen, zoals het “Man & Stijl” intro, outro en de titelbalkjes.

Verder vinden wij het leuk om te vertellen dat wij ook voor Dutch Dandies de video huisstijl helemaal zelf hebben ontworpen en geanimeerd. Wij wilde een logo animatie, titelbalkjes maken die naadloos aansloot op hun stoere merk identiteit en huisstijl. Verder kunnen zij deze video huisstijl (her)gebruiken voor alle video content die zij in de toekomst gaan maken.